Gæstebog

De følgende små ”historier” er skrevet af klienter og videregives hermed ifølge aftale med de enkelte klienter. Meningen hermed er at give et billede af hvordan en behandling opleves og hvilke områder der er mulige at behandle, men set ud fra klienternes synspunkt.

Det er altid en god idé at henvende dig til mig, for at få en snak om jeg kan hjælpe dig.

 

Thomas Sørensen, 79 år. Mavesyre, mave og hals.
Efter en akut operation i maven for tarmslyng m.m. havde jeg flere mén. Jeg havde meget ondt i halsen efter div. rør havde været nede igennem spiserøret og ned til mavesækken for at puste luft ned i tarmene, så det er nemmere at operere. Det gjorde ondt og jeg følte at det hele snævrede mere og mere til. Jeg havde også mavesyre fra maven op igennem, som gav en frygtelig halsbrand. Hals branden blev voldsommere og voldsommere og det var min fornemmelse at det var mavesyren som påvirkede mig i halsområdet. Jeg kunne ikke tale og havde ondt. Jeg fik piller mod mavesyren i spiserøret af lægen og jeg tog nogle stykker om dagen.
Det gjorde selvfølgelig også ondt i maven bagefter, måske mere i huden dér hvor jeg var blevet skåret op.
Et par uger efter min operation, fik jeg den første behandling og det hjalp rigtig meget i halsen. Jeg kunne hviske igen og havde knap så ondt.
I området omkring min mavesæk føltes det meget bedre, så efter 10 dage fik jeg endnu en behandling. Her skete der rigtig meget fordi jeg kunne mærke at der ligesom var noget som gik på plads i mellemgulvet. Det lettede på mavesyren i dagene efter og jeg kunne tale stille. Jeg fik i alt 4 behandlinger med organmassage og jeg kunne begynde at føle mig mere som mig selv igen. Mavesyren i spiserøret og smerten i halsen og mellemgulvet holdt op. Jeg er utrolig beæret over at være mig selv igen. Mange tak for hjælpen Kirstine.

Anja Nielsen, 31 år. ondt i lænden og ondt i maven.
Jeg har i nogle år gået til alt mulig behandling, fordi jeg nærmest havde kronisk ondt i maven og altid store smerter i min lænd. Der var ingen som kunne fortælle mig, hvad der var galt og det hjalp ikke. Jeg var ikke begejstret da min mor foreslog endnu en behandler. Jeg kom til kirstine og troede ikke særligt på det. De første 2 gange skete der ikke det store og jeg ville stoppe, men min mor sagde at jeg skulle give det en chance mere. 3. gang skete der derimod rigtig meget, jeg fik nærmest en ny krop. Jeg kan ikke forklare hvad der skete, men smerterne stoppede og det var som om jeg fik givet slip på alt det dårlige jeg havde haft med min krop. Jeg løsnede ligesom op og kommer nu kun en gang imellem hos kirstine, når jeg synes jeg trænger til det. 

Milo, 2 mdr. Uro, Skrigeture og svært ved at sove. Skrevet af Milo´s mor.
Jeg havde en hurtig fødsel, så Milo kom så hurtigt ud at jeg næsten ikke forstod at han var født. Alt var godt, så vi kom hjem og her virkede alt fint indtil der gik ca. en uge. Så begyndte han at skrige og være meget urolig. Jeg kunne ikke gøre det godt nok for at hjælpe ham,lige meget hvad jeg gjorde hjalp det ham ikke. Han havde svært ved at blive lagt ned og sove og jeg var hårdt presset da jeg tog kontakt til Kirstine. Hun sagde hun kunne tjekke ham for om der var noget hun kunne gøre. Hun fandt hurtigt ud af at han var skæv i nakken og drejet i kroppen. Efter nogle behandlinger var det helt forbi. Milo havde det bare så godt. Han kunne sove og var rolig og allerbedst han græd ikke. Jeg fik nogle øvelser jeg skulle lave med ham og dem laver jeg stadigvæk bare fordi det føles godt og han kan lide det. Jeg kan mærke at Milo ikke er så anspændt mere eller krum i det. jeg kan ikke takke dig nok Kirstine.  

Naja, 54 år.Ondt i skulderen.
Jeg er skolelærer og har i mange år døjet med mine arme og skuldre, specielt i den højre side. Symptomerne var ømhed og betændelse i leddet, men også en sovende fornemmelse ud i armen. Hvis jeg husker tilbage havde jeg ondt i begge skuldre og arme, men de seneste mange år har det været mere og mere den ene skulder og arm. Jeg var blevet anbefalet at tage en behandling på Klinik Fryd hos Kirstine, men jeg kom først afsted efter jeg var blevet "opereret". Her rensede de op for puds og betændelse i leddet og så skulle jeg genoptrænes. Men det blev faktisk bare værre og værre. Jeg fik nogle behandlinge hos kirstine, som også fandt at min ryg var skæv og at jeg havde for meget lændesvaj. Så mit problem med mine arme var jo ikke kun det, det handlede også om min ryg og min holdning i kroppen. Jeg har tidligere forsøgt at få en bedre kropsholdning, men det har været umuligt for mig. Hos Kirstine fik jeg nogle meget lette og enkle øvelser og en ny måde at se min krop på. Jeg blev bevidst om hvad det var jeg gjorde og kunne gså gøre noget ved det, fordi jeg blev løsnet op de rette steder. Jeg har fået en meget bedre holdning og når jeg husker på de få ting som er vigtige for at min krop har det godt, går det rigtig godt for mig. Jeg kommer stadig ved Kirstine engang imellem, for at blive korrigeret i kroppen, men jeg har fået en langt bedre holdning, et bedre selvværd og en anden glæde fordi jeg ikke føler mig så tynget og mest af alt fordi jeg ikke har ondt.

Carsten 29 år, spændinger og ondt i hoften. 
Jeg har dyrket en del kampsport og fodbold og alt muligt andet sport. Jeg har måske nok ikke været så god til at passe på mig selv. De senste år har jeg døjet meget med spændinger mellem skulderbladene og op i nakken, samt min ene hofte har været fuldstændig øm og smertende med jav ned i benet. Jeg havde aldrig hørt om kranio sakral terapi, men jeg havde fået at vide af en kammerat at jeg bare skulle gå til kirstine. Det gjorde jeg og allerede efter 1 gang kunne jeg mærke hvor godt det var. Jeg har nu efter 4 gange fået meget mere fleksibilitet i min krop og kan faktisk strække mine ben helt ud uden at det gør ondt. Jeg har fået et par øvelser som jeg laver sammen med min anden træning og det virker rigtig godt til at holde det vedlige. Jeg er begyndt at tænke på min krop kan man vel godt sige. 

Bodil Jokumsen, 25 år. Hofter, lænd, og bækkenløsning
Jeg kom første gang til Klinik Fryd fordi jeg altid har døjet med mine hofter og lænd. Jeg har haft hofteskred, da jeg var lille og det var ligesom at jeg altid havde lidt ondt i mine hofter. Jeg har haft det sådan i mange år og egentlig lært at leve med det. Jeg blev overtalt til at få behandling og kunne mærke at jeg fik det bedre med det samme. Det var lidt underligt og jeg troede ikke helt på det i starten, men den var god nok. Jeg fik det bedre og bedre efter hver behandling og kom dertil hvor jeg egentlig ikke tænkte på mine hofter mere i det daglige. Jeg har et hårdt fysisk arbejde og bruger Klinik Fryd af og til, bare for at få ro og blive finjusteret i min krop. Da jeg var gravid for nylig for anden gang blev jeg på et tidspunkt så besværet i den sidste del af min graviditet at jeg blev nød til at søge hjælp igen. Jeg fik det meget bedre og min såkaldte bækkenløsning gik i sig selv og jeg havde en rigtig god fødsel. Jeg havde aldrig troet at så lidt kunne gøre så meget. Mit liv uden smerter er fantastisk. Og hvis jeg får nogen, ved jeg hvor jeg skal gå hen.