Bindevævsmassage

Der findes bindevæv overalt i kroppen. Der er bindevæv rundt om muskler og sener til at støtte og “smøre” muskelbevægelserne. Der er bindevæv rundt om knogler, nerver, blodkar, indre organer osv. Huden består også af bindevæv. Bindevævet danner således en hel, sammenhængende struktur, der er meget vigtig for kroppens form og funktion.

Spændinger i bindevævet gør ondt, og det hæmmer musklernes bevægelser, eller får dig til at bruge musklerne forkert. På denne måde kan skabes skævheder og vrid i kroppen som igen kan føre til f.eks. ryg- og lændeproblemer.

Ved bindevævsmassage løsnes de spændinger der skaber skævhederne, og kroppen bringes tilbage i en balance hvor den fungerer optimalt.

Ved bindevævsmassage frigøres spændinger imellem de forskellige hudlag og bindevævet. Ligeledes frigøres der affaldsstoffer. Bindevævsmassage løsner op, øger blodcirkulationen og hjælper til at give en større udrensning af væske og affaldsstoffer.
Bindevævsmassage giver en dyb fysisk afspænding og velvære og har indvirkning på det autonome nervesystem. Spændinger er også en binding af energi og resourcer, så klienten vil opleve en dyb afslapning og en lethed i kroppen.

Med bindevævsmassage og kranio sakral terapi kan man give kroppen de bedste muligheder for at løse de problemer den har. Sammensætningen af de to former giver terapeuten mulighed for at rette skævheder og genoprette den naturlige balance i kroppen. Man får hermed en behandling som tager sig af hele kroppen og ikke kun dele heraf.